Sunday, 30 March 2014

Give pillow

Salam...
Hari ni 31 march 2014, hari last anak sedare saye, adam ariff ke sekolah a.k.a taska...
So untuk bagi sedikit penghargaan kat cikgu-cikgu yang menjage adam ni ...Ni dia bantal untuk buat give...


adam n bantal hiasan...


xcited bergambar ngan bantal


Ni dia... give pillow...




Haaa... amacam??? ok x ??? So lau berminat leh la contact kami....



Car charm/hanging car accesories...

Salam...
Hari ni saya nak share pasal car charm... yang biase orang gantung kat lam krete tu...
Biase customer order untuk bagi hadiah.... Leh la bagi hadiah kat kawan2, bf, gf , hubby.... n sape2 la...

Berminat leh la pm zatty izzatishahril... atau whassup/sms: 01125415863

Ni contoh yang sempat di snap:









Wednesday, 26 March 2014

Coin purse

Salam ....
Haaa kawan2 mesti kalau shopping tu banyak jer duit syiling yang lebih kan... So leh la try tempat simpan duit syiling or bahase mudahnyer coin purse ni....

Sajer nak share.... Ni Coin Purse cartoon..... RM6/pcs

Berminat?? Leh la contact...
Zatty- 01125415863....



Baby Accesories

Salam Ibu2, makcik2 n  moms to be...
Disini craft yang berkaitan ngan baby... Sila la tgok ....

Headband ade, stoking baby cute miut pun ade...

So kalau berminat leh la contact2...
FB: https://www.facebook.com/izzati.shahril1 dan whassup/sms: 011-25415863 (Zetty)


....Yang ni Stoking baby dengan angry bird.....(RM8/pair)



... Hair clip... (RM3-RM5)




Baby headband... RM8/pcs



Hp Case

Salam...
Disini saya nak tunjuk beberape contoh casing phone yang telah diorder ....
Jom tengok2....

Kalau berkenan dihati boleh pm saya di fb greengreengrass https://www.facebook.com/greengreen.grass1 atau Whassup/sms: 013-6456256 (danie)

Harga yang ditawarkan murah2 jer....
Range (RM10- RM15).... Bergantung pada size dan design....
Design sendiri dialu-alukan..... Tapi kalau x tau nk design saya leh bagi cadangan... x de hal la... hihi...
















And the latest.... minion in da house....



ps: Saya budak baru belajar.... hihi....




Felt Craft Beginner

Salam crafter,
Saya baru berjinak-jinak untuk memulakan perniagaan online.. Sebelum ini saya dah buat
craft n jual barang2 craft ni offline... So, Nak mencuba nasib la dengan cara Online... huhu...
X salah mencuba....

Felt Craft yang saya buat macam-macam la...
Keychain
Hp Charm
Coin Purse
Baby Headband
Hp Case, Smartphone Case

Dan sekarang saya mula membuat bantal hiasan...
Jadi Selamat Berkenalan....

Bantal first untuk dijadikan ring pillow.....